BİTLİS / HİZAN - Hizan Merkez Ortaokulu

0434 611 2008
KÜLTÜR MAH. 306 SK. BITLIS HIZAN MERKEZ ORTAOKULU BLOK NO: 3 HİZAN / BİTLİS
Vizyon
Çocuklarımızı, bireysel farklılıkları doğrultusunda, akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda en üst başarı düzeyine çıkaran, eğitim ve öğretim alanında milli ve manevi değerleri bilgisel kazanımlarla kaynaştıran bir eğitim yuvası olmaktır.
Misyon
Milli ve Manevi değerlere sahip çıkan, bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı bilen, üretici, girişimci, özgüvenli, girdikleri her türlü ortamda çevresindekilere ışık tutan, hayata hazır, hayatı aydınlatan, bizleri daha da ileriye götürecek, ülkemizin ekonomik, sosyal, kültürel yönlerden gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayacak gençler yetiştirmektir.
Başarılar
2018 LGS 10 Öğrencimiz Fen Lisesine, 3 Öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine, 27 Öğrencimiz Anadolu Lisesine, 21 Öğrencimiz AİHL´ne, 17 Öğrencimiz MTAL´ye yerleşmişlerdir. 2018 İlçe Futsal Birinciliği.
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezine yürüme mesafesindedir. Ayrıca şehiriçi servis araçlarıyla da ulaşım sağlanabilmektedir.
İlçe Merkezi
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır
Masa Tenisi Turnuvası Voleybol Turnuvası Futsal Turnuvası
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı (2018-2019)