BİTLİS / HİZAN - Hizan Merkez Ortaokulu

Nis

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle okulumuzda kutlama programı gerçekleştirildi.

Mrt

"Sayfaların Ufkunda Geleceğe Bakıyoruz." projesi kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliği düzenledik.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü münasebetiyle okumuzda gerçekleştirdiğimiz programda zaferimizi çoşkuyla kutladık. Program sonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle yapılan resim yarışmasının kazananlarına ödülleri takdim edildi.

Mrt

"Sayfaların Ufkunda Geleceğe Bakıyoruz" projesi kapsamında okulumuzda Tolstoy'un "İnsan Ne ile Yaşar?" adlı kitabının tanıtımı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenledik.

Mrt

6 Mart Pazartesi günü okulumuzda tüm öğrenci, öğretmen ve personelimizin katılımıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

"Sayfaların Ufkunda Geleceğe Bakıyoruz" projesi kapsamında okulumuzda kitap okuma çalışması düzenledik. Çalışmamıza tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve personelimiz katıldı.

Ara

Okulumuz 8. sınıfta eğitim gören öğrencilerimizin LGS motivasyonlarını artırmak amacıyla ilimizde bulunan fen liseleri ve anadolu liselerine ziyaretler düzenledik. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar ve çalışmalarında kolayklıklar diliyoruz.

Ara

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Ülfet ÇETİN koordinatörlüğünde hazırlanan okul gazetemiz zengin içeriğiyle yayında. Gazetenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz Müşerref Öretmen Çakıl koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Yerli Malı Haftası kutlamalarını okulumuzda gerçekleştirdik. Hem yerli mallarımızı kullanmak konusunda bilinçlendik hem de ürünlerimizi afiyetle tükettik. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Deneme sınavlarında dereceye giren  ve  örnek davranışları ile ayın öğrencisi olmaya hak  kazanan öğrencilerimize Okul müdürümüz Ferhat Kaya tarafından çeşitli ödüller verildi. Öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden din kültürü ve ahlâk bilgisi öğretmenlerinden Esma Balın koordinatörlüğünde yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime sahip çıkıyorum." projesi kapsamında okulumuz öğrencileri  "Saygı" kök değeri için Hizan Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret etti.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü münasebetiyle okulumuz ve İstiklâl Ortaokulunun müşterek çalışmalarıyla  Hizan Kültür Merkezinde anma programı düzenlendi.

Ekm

Hizan İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince düzenlenen "Trafik Eğitimleri" kapsamında okulumuz öğrencilerine trafik semineri düzenlendi. Eğitimde trafik ve yaya güvenliği konusunda önemli bilgiler paylaşıldı.