BİTLİS / HİZAN - Hizan Merkez Ortaokulu

Ekm

Kutlu Doğum Haftası kapsamında okulumuzda düzenlenen "Efendimize Mektup" adlı ödüllü mektup yazma yarışması öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü. Yapılan yarışma sonunda öğrencilerimizden  Esmanur Aydın 1. olarak 200 TL'lik ödülün sahibi oldu. Yüsra Yaman 2. olarak 100 TL'lik ödülün sahibi olurken Zeynep Tarhan ise 3.lüğü elde ederek 50 TL'lik ödülün sahibi oldu. Öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Ferhat KAYA tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Okulumuzun resmi Twitter hesabı açıldı! Tüm resmi paylaşımlarımızı Twitter üzerinden takip edebilirsiniz.

Resmi Twitter adresimize ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ekm

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı sene başı veli toplantısı gerçekleştirildi. Okulumuzun genel durumuyla ilgili bilgiler verildi ve öğrencilerimizin başarısını artırmaya yönelik tedbirler verlilerimizle detaylıca görüşüldü.

Ekm

Okulumuzda 10.10.2022 tarihinde afet eğitimi konulu bilgilendirme çalışması yapıldı. Öğrencilerimize afet anında yapılması gerekenler anlatıldı. Tüm öğrenci, veli ve personelimize afetsiz günler dileriz.

Eyl

Bu yıl da eğitim- öğretim yılımıza coşkuyla başladık. Yeni gelen öğrencilerimizi sevgimiz ve hediyelerimizle karşıladık. Yeni eğitim- öğretim yılımız tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.